Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Nu söker vi nya roliga, lojala men framförallt energiska medarbetare till vårt team på Frimurarehotellet!

Tjänster som vi erbjuder:

Receptionist

Vilka är vi? Ett mindre team receptionister med sysslor som är mycket mer än det vi titulerar oss som. I vårt jobb ingår frukostarbete, receptionen där vi sköter all kontakt med hotellgäster, svarar på mejl och recensioner. Restaurangen hjälper vi till i när repan är ”lugn”, vi är oftast tillgängliga för lättare beställningar, springer med mat och dryck samt med betalningar. Vårt jobb är fartfyllt, roligt, givande och utvecklande. Att vi samarbetar mycket med restaurangen gör att vi får chansen att vara del av ett större team med blandade sysslor!

Vem söker vi? Vi söker likasinnade med spring i benen och ett omättligt intresse och engagemang för service i alla dess former. Du behöver inte vara utbildade receptionist eller ha just erfarenhet inom det området men det är dock självklart meriterande. Meriterande är även om du tidigare jobbat inom restaurang, café, hotell (annan avdelning) och kundservice i andra former. Du som person ska vara, glad, trevlig, uppmärksam och alltid se till kunden och företagets bästa. Du ska kunna tänka logiskt och lära dig att lösa eventuella problem.
Tjänsten vi i nuläget kan erbjuda ligger på generösa 75% men chans till höjning.

 

Städ
Säsongsarbete med chans till förlängning.

 

Frukostvärd
Säsongsarbete med chans till förlängning.

 

Du söker jobbet genom att maila ditt personliga brev + CV till jobb@frimurarehotellet.se. Vi ser gärna att det finns referenser med från tidigare anställningar samt en liten beskrivning på varför just du tror att du passar in i vårt team.

Vi på Frimurarehotellet ser fram emot din ansökan!